Cautare

Friday, November 27, 2009

... and cut!

După disputa asta pe tema numelui blogului, am decis să răspund aici la două acuze.

- Pe acest blog există până în prezent un singur text preluat din altă parte, AICI, text pe care autorul este semnat şi sursa citată, text pe care nu mi-am arogat vreodată un merit. Este singurul copy-paste pe care îl găsiţi aici.

- Sunt acuzat (cel puţin cred că la mine se referă tipul care a lansat acuza) undeva într-un comentariu că am înjurat pe cineva de mamă. N-am făcut-o şi nici nu o voi face, unii ştiţi din ce motiv. În schimb am fost jignit pe blogul meu şi nu am şters comentariile, tocmai pentru a nu le nega existenţa într-o discuţie care nu avea de ce să degenereze într-atât.

Scuze, Andreea, respect Petru, baftă Bogdan.

1 comentarii:

Anonymous said...

Tipul sunt eu şi îmi păstrez acuzaţia. Acel comentariu a apărut la scurt timp după declanşarea circului şi provine de la un IP apropiat cu cel folosit de tine. Asta este tot. Nu cred în coincidenţe, una peste alta. Cum nu cred în multe alte lucruri.
Am fost deranjat doar de faptul că nu ai luat legătura cu noi înainte de a te apuca să ne flegmezi pe blog şi să ne acuzi de plagiat, acuzaţie pentru care ai plăti din greu dacă aş fi jigodie.
Îţi înţeleg însă atitudinea: am pornit ceva ce poate să se dovedească un lucru bun şi ai considerat că e cazul să fie distrus pentru că, da, capra vecinului trebuie întotdeauna să moară. Regret, mai ales că din ceea ce văd aici, pari a fi un om căruia ne dorim să ne adresăm. Asta este, românii îşi pun întotdeauna piedici, mai ales când lucrurile celuilalt par să meargă bine.
O zi bună în continuare şi multă baftă. Inutil să mai spun că vom continua, cu toate încercările tale de a ne face rău.
Baftă şi domnişoarei glumeţe, un alt om care în loc să se refere la DeMaio sau Bogdan, a preferat să folosească vechea glumă cu maioneza. Dar îi înţeleg şi ei ura congenitală.
Şi scuzele mele că încerc să fac ceva pentru voi, toţi. Sunt de căcat pentru asta, şi ştiu. Simt lucrul acesta zi de zi.