Cautare

Sunday, July 26, 2009

Hey, is good to be here!

Blogul de Rock înseamnă o idee din urmă cu câteva luni, cam de prin martie, când am văzut AC/DC live la Budapesta. O vreme, nu am avut timp şi mai ales chef să îi dau drumul, până când ieri am aflat, la 11 noaptea în urma unui mesaj pe twitter, că 25 iulie este "data de naştere" a albumului "Back In Black".
Instant, mi-am dat seama că atunci, pe loc, trebuie să pornească "Blogul de Rock". "Back in Black" trebuia să lanseze blogul pentru că "Back in Black" - piesa, nu albumul - mi-a marcat momentul zero în ieşirea dintr-o stare în urmă cu câţiva ani. Pentru că "Back in Black" - albumul, nu piesa - a făcut parte din acele prime câteva discuri (mă rog, casete) pe care le-am ascultat la contactul cu muzica internaţională. Pentru că solo-ul de chitară din "Back In Black" - piesa din nou - este alarma de pe telefon care mă trezeşte dimineaţa. Pentru că "Back In Black" - tot piesa - deschide un playlist undeva în altă parte.

PS: Sigur că pentru "Blogul de Rock" urmează o cosmeizare şi o personalizare. Aştept propuneri pentru un template potrivit şi uşor de adaptat.

0 comentarii: